Contact informatie

Europalaan-Oost 31 6075 EB Herkenbosch

+31 (0)475 202 010 info@hdjs.nl

Home > Diensten > Logeren

Logeren

Het logeren is gericht op het ontlasten van de thuissituatie en/of de jongere. Het logeren is bedoelt voor kinderen, jeugdigen en volwassenen met en zonder verstandelijke beperking. Samen kijken we welk logeeraanbod passend is.
Zorggroep HD heeft op de eerste verdieping van het gebouw een logeervleugel met 9 privékamers. Zo heeft ieder een eigen plekje om tot rust te komen. Op de eerste verdieping bevinden zich ook een badkamer, toilet en keuken.
De activiteiten vinden plaats op de begane grond of in de grote tuin van Zorggroep HD en regelmatig worden er leuke activiteiten buiten de deur gedaan.

Zorggroep HD beschikt niet over een lift.

Op deze afbeelding is het Kiwa certificaat te zien.

Meld je hier aan!
  Op de afbeelding is een oranje koffer te zien. Daarboven op ligt een knuffeltje van een konijn. Verder zie je ook een bed. Dit is onderdeel van een van de diensten die Zorggroep HD aanbiedt, namelijk 'logeren'.
  vrijdag 18:30 tot zondag 15:30

  Logeerweekend

  Tijdens het logeerweekend wordt er aandacht besteed aan ontspanning, hygiëne, positieve gezondheid en huishoudelijke taken. Er is een activiteitenprogramma bij Zorggroep HD of buiten de deur.

  Het logeerweekend is in principe tijdelijk voor een maximale duur van 8 maanden. Soms blijkt dat het voor langere duur nodig is. We noemen dit tijdelijk verblijf.

  Kerndoelen

  • Ontspanning
  • Vrijetijdsbesteding
  • Ontlasting systeem
  Op de afbeelding is een oranje koffer te zien. Daarboven op ligt een knuffeltje van een konijn. Dit is onderdeel van een van de diensten die Zorggroep HD aanbiedt, namelijk 'logeren'
  10 juli t/m 23 juli 2023

  Logeervakantie

  Tijdens de eerste 2 weken van de zomervakantie is er logeervakantie bij Zorggroep HD. Tijdens deze weken kan de jeugdige een of meerdere nachten blijven logeren. Overdag worden er leuke activiteiten georganiseerd bij Zorggroep HD óf zelfs buiten de deur.

  De duur van de logeervakantie is afhankelijk van het aantal deelnemers. We kijken samen naar de wensen en mogelijkheden.

  Kerndoelen

  • Ontspanning
  • Vrijetijdsbesteding
  • Ontlasting systeem

  Welke andere diensten bieden wij aan?

  Ontwikkelgroepen

  12- groepen
  12+ groepen

  Meer Info
  Individuele Begeleiding

  Richt zich op het versterken van het individu.

  Meer Info
  Systeembegeleiding

  Richt zich op het versterken van het systeem.

  Meer Info
  Training

  We bieden verschillende trainingen aan.

  Meer Info
  Onderwijs

  Wij bieden ambulante begeleiding aan op VO- en VSO-scholen.

  Meer Info
  Arbeidsbegeleiding

  Ondersteunen, bemiddelen en begeleiden.

  Meer Info
  • Op deze afbeelding is het paarse logo van Zorggroep HD te zien. Hij is vergroot en deels afgesneden. Het logo wordt gebruikt als achtergrond en huisstijlelement op de website