Contact informatie

Europalaan-Oost 31 6075 EB Herkenbosch

+31 (0)475 202 010 info@hdjs.nl
Logeren

Het logeren is gericht op het ontlasten van de thuissituatie en/of de jongere. Het logeren is bedoelt voor kinderen, jeugdigen en volwassenen met en zonder verstandelijke beperking. Samen kijken we welk logeeraanbod passend is.
Zorggroep HD heeft op de eerste verdieping van het gebouw een logeervleugel met 9 privékamers. Zo heeft ieder een eigen plekje om tot rust te komen. Op de eerste verdieping bevinden zich ook een badkamer, toilet en keuken.
De activiteiten vinden plaats op de begane grond of in de grote tuin van Zorggroep HD en regelmatig worden er leuke activiteiten buiten de deur gedaan.

Zorggroep HD beschikt niet over een lift.

Meld je hier aan!
  Op de afbeelding is een oranje koffer te zien. Daarboven op ligt een knuffeltje van een konijn. Verder zie je ook een bed. Dit is onderdeel van een van de diensten die Zorggroep HD aanbiedt, namelijk 'logeren'.
  vrijdag 18:30 tot zondag 15:30

  Logeerweekend

  Tijdens het logeerweekend wordt er aandacht besteed aan ontspanning, hygiëne, positieve gezondheid en huishoudelijke taken. Er is een activiteitenprogramma bij Zorggroep HD of buiten de deur.

  Het logeerweekend is in principe tijdelijk voor een maximale duur van 8 maanden. Soms blijkt dat het voor langere duur nodig is. We noemen dit tijdelijk verblijf.

  Kerndoelen

  • Ontspanning
  • Vrijetijdsbesteding
  • Ontlasting systeem
  Woensdag na schooltijd tot donderdag aanvang schooltijd

  Breek de week

  Breek de week is gericht op het ontlasten van de thuissituatie en/of de jongere. De jongere van woensdag tot donderdag blijven logeren. Tijdens deze avond wordt er aandacht besteed aan ontspanning, hygiëne, positieve gezondheid en huishoudelijke taken. De jeugdigen kunnen aansluitend aan school deelnemen aan “Breek de week”. Zij worden de volgende dag, met lunchpakket, naar school gebracht door onze begeleiding.

  Kerndoelen

  • Ontspanning
  • Vrijetijdsbesteding
  • Ontlasting systeem
  Op de afbeelding is een groene snijplank te zien en twee handen die mozzarella aan het snijden is. Daarnaast liggen gesneden tomaten en een broodje op de snijplank. De snijplank ligt op een houten keukenblad. Zorggroep HD biedt diverse diensten aan
  Op de afbeelding is een oranje koffer te zien. Daarboven op ligt een knuffeltje van een konijn. Dit is onderdeel van een van de diensten die Zorggroep HD aanbiedt, namelijk 'logeren'
  10 juli t/m 23 juli 2023

  Logeervakantie

  Tijdens de eerste 2 weken van de zomervakantie is er logeervakantie bij Zorggroep HD. Tijdens deze weken kan de jeugdige een of meerdere nachten blijven logeren. Overdag worden er leuke activiteiten georganiseerd bij Zorggroep HD óf zelfs buiten de deur.

  De duur van de logeervakantie is afhankelijk van het aantal deelnemers. We kijken samen naar de wensen en mogelijkheden.

  Kerndoelen

  • Ontspanning
  • Vrijetijdsbesteding
  • Ontlasting systeem